Meny

Earth People

Vi arbetar med att förverkliga.

Vi gör digitala tjänster, appar, saas-tjänster, sajter, integrationer och installationer.

Det som utmärker oss är att vi är rimliga människor och att vi bryr oss orimligt mycket om det vi skapar.

Du blir en del av ossFör varje projekt plockar vi ihop de delar som behövs. Du är en viktig del och blir en i teamet.
Allra helst jobbar vi affärsnära, för fattar vi exakt vad du håller på med blir resultatet bättre.

Idé eller ejDu kan komma till oss med med en idé. Vi hjälper dig att få ut det mesta av den. Du kan också komma utan. Du kanske kommer med ett problem. KUL! Om vi ska pinpointa, eller vad det heter, nåt vi går igång på så är det att hitta lösningar som förenklar livet för dig eller dina användare.

Var är portfolion?Som gamla i gemet har vi en väldig massa saker att visa. Vi ses gärna och väljer då ut referenser som är relevanta för samarbetet. Vår verkshöjd kan du få exempel på i vårt designflöde eller på vår labs-blogg.

Vi är bäst – ingen process!

Eller ingen och ingen. Vi gör på lite olika sätt och det tycker vi är vår styrka. Alla är olika – och det gillar vi. Både människor och projekt. Därför anpassar vi vår arbetsprocess efter det.

Vi börjar där det behövsibland med en noggrann förstudie. Sånt förenklar ALLA efterkommande steg. Vi gör gärna användaranalys och intervjuer innan vi går vidare tills prototypstadiet för att senare slipa vidare till slutprodukten sitter.

Ibland börjar vi i andra ändar. En ny teknik eller design kan också vara en start.

Varför heter dom inte bara Från ax till limpa AB tänker du förmodligen nu och då har du fattat helt rätt. Det är vi det, hej hej.

Men ändåFör att vara övertydlig.
Känns det mysigt att bli inknölad i en låst process? Välj en konkurrent. Annars – scrolla lite.

Hör i första hand av
dig till någon av dessa

Johan eller FredrikJohan i första hand för kontakt angående projekt, Fredrik för fetare grejer. Eller båda går bra, välj själv.

Bild på Johan

Johan Brandström

Strategi och kundansvar

+46-76-235-4354johan@earthpeople.se

Kundspektrat

Rätt brett sådant. Vi rör oss smidigt mellan olika branscher. Vi hittar peppen på projektnivå. MEN, klart vi är stolta över att kunna visa upp dom här logotyperna.

Bild som visar logotyperna för företagen TUI, Amnesty, Telenor, Orio, Red Bull, UR, H&M, Klarna, MTV

Annars då?

Jorå såatte. Vi håller igång både våra egna och andras hjärnor med diverse projekt. Ett par du kan ta del av.

SidoprojektAllt som oftast föds idéer som vi hoppas kan beröra folk, om det så är via data, design eller annat. Vissa saker hamnar i vår blog LABS, ibland blir det riktiga projekt, ibland en post på Facebook eller Instagram. Följ oss gärna där någonstans om du vill ha koll på vad vi pysslar med.
WebbklubbenEn gång i kvartalet (lite löst räknat) bjuder vi in kunder och vänner till oss. Vi bokar ett band vi verkligen gillar och fyller upp alla kylande utrymmen med öl.
Pinga nån av oss om det känns som du är i målgruppen. Dvs. lyckas pricka av samtliga av dessa som intressen: www, öl, musik. Så bjuder vi in dig.

Design

Logotyper, animationer, illustrationer och konst. Här är några slumpmässigt utvalda poster från designarkivet. Hundra till hittar du här!

Instagram

En salig blandning instamoments i en halvtät följd. Ungefär så skulle man kunna sälja in vår feed om man vill vara ärlig. Vi gillar ärligt. Följ oss! Det blir ganska kul!